JWA דובאי משיקה אירוע בינלאומי לענף התכשיטים

הונג קונג, 16 באוגוסט 2021, Media OutReach

The Jewellery World Awards - פרסי עולם התכשיטים (JWA), אירוע בינלאומי, יוקרתי ומכובד לתעשיית התכשיטים ואבני חן, משיק את JWA Dubai, האירוע האזורי בעל נתוני  המכירה הגוברים בחשיבותם של הסחר במזרח התיכון. טקס הענקת הפרסים יהיה חלק מ-JGT Dubai (Jewellery Gem Technology Dubai), תערוכת פרימיום משותפת של חברת Informa Markets Jewellery , מארגנת ירידי התכשיטים הגדולה בעולם של B2B וקבוצת התערוכות האיטלקית SpA (IEG).

JWA דובאי תכיר ותכבד הישגים ותרומות יוצאי דופן שנעשו באזור זה. היא מקבלת הצעות השתתפות בשלוש מתוך ארבע הקטגוריות שלה מהיום ועד יום חמישי 21 באוקטובר 2021.

הקטגוריות של JWA דובאי 2021 הן:

1.      מותג השנה – קמעונאות

2.      המפעל המצטיין של השנה

3.      היזם הצעיר של השנה  (גיל 40 ומטה)

4.      פרס מפעל חיים (לפי מועמדות)

"אנו נרגשים להשיק את אירוע JWA דובאי כדי לזהות, להכיר ולחגוג את ההישגים והתרומות של קהילת אבני החן והתכשיטים במזרח התיכון. אנו רואים פוטנציאל רב לצמיחה ופיתוח באזור בעל ביצועים גבוהים זה, הממלא תפקיד חשוב בתעשייה העולמית. אנו מצפים לקבל ערכים מיזמים ועסקים מחלק זה של העולם", אומרת לטיטיה צ'או, יו"ר ומייסדת תחרות פרסי עולם התכשיטים בחברת התכשיטים Informa Markets.

כדי להגיש את המועמדות שלהם ולעיין בקריטריונים לשיפוט, בעלי עניין רשאים להירשם www.JWADubai.com.

נירופה בהאט, מומחית לאבני חן ותכשיטים מוערכת, הוזכרה כאחת מצוות השופטים הראשיים. לפני שהפכה ליועצת במכון הגמולוגי של אמריקה (GIA) הודו, היא שימשה גם מנכ"לית GIA הודו והמזרח התיכון מ-2008 עד 2020, והציגה את הארגון ליותר מ-60 מקומות בהודו, במזרח התיכון ובטורקיה. בהאט היא גם מאמנת הצלחה עסקית ומתרגלת מעגל מנהיגות.

"המזרח התיכון הוא אזור מאוד ייחודי ומעניין שמשרת את הצרכנים המקומיים והבינלאומיים. ברכותיי לצוות JWA על השקת JWA דובאי כהוקרה על המאמצים של עסקים מצטיינים אלה ונוכח נתח השוק הגדל של האזור", אמרה בהאט.

האירוע הראשון של JWA דובאי נתמך על ידי שותף רשמי, Dubai Multi Commodities Centre (DMCC) ויגיע לשיאו בארוחת ערב חגיגית הצפויה להיערך ב JGT דובאי (Jewellery Gem Technology Dubai) יום שני, 21 בפברואר 2022.

Jewellery World Awards

English, Arabic, Turkish